UniMAP Blogger United Gathering 2011

Perjumpaan kali pertama semua blogger dari UniMAP semenjak tertubuhnya group UBU di Facebook. Tak sangka akhirnya tercapai juga hasrat nak buat gathering ini. Blogger yang menyertai gatehring 1st ini ialah :

  1. Mohamad Faizal
  2. Mohd Isa
  3. Ezmaliza Ezrik
  4. Muhd Firdaus
  5. Muhammad Faiz
  6. Luqman Mass Duki
  7. Gary Bin Asip
  8. Syafik Way
  9. Syed Muhammad Nazir
  10. Ernie Musliana
  11. Ili Dalila
  12. Nur Syazana Raszilan
  13. Ain Suriana Hanafi

Selepas kenyang  makan ayam KFC, diadakan sesi Icebreaking dan seterusnya berbincang tentang beberapa topik dalam dunia blogging & internet. Best sebab dapat dengar para blogger meluahkan idea serta pendapat masing-masing.

Serterusnya ialah gambar para blogger yang hadir pada hari itu. Kebanyakan gambar yang dishoot ialah menggunakan lens 50mm aka lens favorite aku. Anda cam sendiri siapa blogger-blogger tersebut dalam gambar berikut..hehe

Mohamad Faizal

Mohamad Isa

Ain Suriana Hanafi

Gary Bin Asip

Ernie Musliana

Muhd Firdaus

Ili Dalila

Luqman Mass Duki

Syafik Way

Syed Muhammad Nazir

Muhammad Faiz

Nur Syazana Raszilan

Ezmaliza Ezrik

Gathering UBU 2011

Sesi bergambar beramai-ramai depan Dewan Kapitol UniMAP. Nama dah blogger UniMAP kena ada jugalah bukti kami ni warga UniMAP..haha (kredit pic to Syed Muhammad Nazir)

UniMAP Blogger United Gathering 2011

Berikut ialah video ucapan para blogger dari UniMAP. Spontan dan video ini pun dirakam spontan. That right! Anda  semua memang terbaik !

UniMAP Blogger United 1st Gathering 2011

 

Harap-harap next gathering akan lebih ramai,meriah dan lebih mantap. Maybe time tu saya dah tak wujud di UniMAP lagi. Tapi saya harap semuanya tak akan berhenti di sini. Generasi seterusnya akan meneruskan legasi kami…

Sekian..

8 thoughts on “UniMAP Blogger United Gathering 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *