Status

My mom call me, asking when I will back home. That question…erm I know, lama dah aku duduk rumah orang lain. Tapi aku kena duduk rumah lain because I need internet, and no coverage 3g kat rumah sendiri. sad.. masalah dari dulu lagi..Mom juga call asking about my interview result. Today dah masuk minggu ke dua. I still waiting. Mom also tell me, jangan putus asa kalau tak berjaya untuk interview tersebut… Mom ¬†know semangat saya sangat lemah sekarang ni…

Saya ada banayk domain, tetapi saya ada masalah, iaitu tak boleh nak majukan semua domain tersebut. Masalah utama ialah tak tau nak buat apa dengan domain tersebut, senang cerita malah nak masukkan kontent. I’m the bad writer..