Tetikus

Hampir setahun guna,akhirnya aku beli gak mouse baru. mouse lama aku dah tahap critical giler. Nak main Dota sure tak lepas. Silap-silap emo satu team sebab aku yang main game guna mouse rosak.

Mouse lama

Ini mouse lama aku, bukan mouse Razer pun. Mouse cikai buatan China ja..

mouse baru

Ini pula mouse yang baru beli. Dari jenama A4tech.Mouse biasa gak. Bukan level gaming mouse pun. Warna putih+LED. Ingatkan kalau ada warna hitam lagi best. Tak lah nampak sangat kotor!

razer-mamba

Ini pula mouse kalau aku dah banyak sangat duit nak bazir,bolehlah beli!  Sebab aku tak nak beli Razer ialah saiz mouse yang tak sesuai dengan saiz tangan aku. Biasalah saiz tangan orang Asia kecil sedikit saiz.

-xNvMx-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *