Rindu mahu tembakfoto (photoshoot). Recently I sold my DSLR to my uncle. The reason why I sell the camera is because I tak guna pun bila sampai Sarawak. Since tak ada kamera, rindu pula nak photoshoot. Lagi satu masalah ialah bila sampai Sarawak tak ada kaki yang sama-sama minat photoshoot.

Macam di UniMAP, ada group khas di Facebook. So kami sentiasa update kalau ada apa-apa event baru photoshoot. Malas ada ramai talent yang sedia sudi untuk diphotoshoot. Ada photog yang hebat-hebat boleh dituntut ilmu dari mereka. I miss that moment.

Sekarang aku dah tak ada kamera. However, I will buy the new DSLR in the future. Kumpul duit dulu..hehe

Canon 5D Mark 3
Hajat nak beli Full Frame (FF) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *