Tahun 2012 nak habis dah. So, bagai saya tahun 2012 kurang sikit bestnya berbanding 2011. Sebabnya kurangnya perkara best yang berlaku pada tahun 2012. Btw, lama tak tulis blog ini.. yelah kan, blog personal, just nak conteng dan cakap secara cincai je kat sini.

Perkara yang paling ada dalam kepala aku sekrang ini ialah ‘kerja’. Saya tak tau bila saya akan kerja (makan gaji). Kalau kerja sendiri, boleh lagi mampu sara hidup sendiri. Cuma yang tak bestnya, kena stay kat rumah saudara sebab rumah sediri tak ada line coverage 3G untuk buat kerja bisnes online.

Apa lagi ey… nothings..I will try tulis & update blog ini dari masa ke semasa dengan gaya paling malas.

Samsung Galaxy Note 2

[quote]Tengah fikir nak beli Samsung Note 2[/quote]

 

 

 

4 Comments


  1. kau sama mcm aku. berhajat nak memiliki samsung note 2. hehehe 😀

    Reply
    • xNvMx

      Terbaiklah! I want white version 😀

      Reply

  2. sila kn maju kn karier blogging anda..huhu..

    Reply
    • xNvMx

      Saya malas menulis, itu ja masalah..haha

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *