Selesai Urusan Tiket Flight

balik

Perkara yang dah tertangguh agak lama. Akhirnya aku setel process booking flight hari ini. Sebab tertangguh ialah malas, sebab ke dua tak confirm lagi nak balik bila & sebab ketiga ialah tak cukup duit.

Beberapa perkara yang sama & tak sama tentang journey to home kali ini. Perkara yang sama ialah, flight aku start dari KL-SIBU , SIBU-KL, & KL-Alor Star. Perkara yang tak sama tentang journey kali ini ialah aku ada menggunakan penerbangan MAS. 1st time sepanjang 3 tahun belajar kat UniMAP. Sebelum ini semya guna AirAsia sahaja.

Ok ini sedikit information tentang perjalanan aku, Balik Sarawak pada  25 July 2011 ( Bday dia,tengah risau nak bagi hadiah apa ni..huhu) Balik UniMAP pada 10 September 2011. Lastly,total harga tiket ‘belon’ ialah RM586.50.

Minta-mintalah perjalanan aku nanti lancar tanpa apa-apa masalah.Selamat pergi & balik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *