Kha menulis ni baru sahaja selesai membuat order melalaui reseller artsnow.Nasib baiklah Kha dah dapat tengok demo cara-cara membuat tempahan barang di artsnow.Alamat yang menjadi mangsa percubaan ialah alamat rumah kawanku Helmy di Pauh,Perlis.

Design yang Kha buat ialah design Dota Lover..hehehe..nickname Dota aku di Unimap..lepas tu ditambah dengan loading screen Dota yang baru..huhu..entahlah nampak cam tak best sangat,maklumlah buat tergesa-gesa..hehe..

Blog ini merupakan diari untuk Kha sendiri.Apa yang Kha tulis dalam blog ini merukan apa yang Kha buat,fikir,idea, dan sebagainya termasuk apa yanga ada dalam hati dan perasaan Kha.