Kenapa Malang!

Lama dah aku tak update Diariku..aku decide nak tulis dalam blog setelah baca balik diariku waktu tingkatan 3,4,5 dulu. Nostalgia  kalau baca balik..

Kenapa malang? 2-3 hari ni aku rasa malang ja.

ok beginilah al kisahnya..

  • Hard disc external aku rosak. So all my data lost. Paling sayang sekali data yang hilang ialah foto dan video.. hilang semua..
  • Then eBook aku semua hilang..banyak eBook percuma serta berbayar dalam hdd tu..semua hilang..
  • Data yang lain aku tak kisah sgt..sbb boleh copy balik dari kawan
  • Next perkara yang malang ialah, kasut NIKE® yang baru sehari hilang
  • Berlaku kejadian pecah rumah(tak bejaya),tapi kasut aku yang dibawa lari..
  • Habis RM180++ aku..wooowoo T_T

Itulah yang berlaku..

Perlu kah Ada Si Dia Dalam Hidup Untuk Berjaya?

Semakin hari masa berlalu meningggalkan kita,tengok sahaja hari ini 1 November 2009 dah,langsung tak berasa kecepatan masa itu pergi meninggalkan kita.Baiklah apa yang aku nak tulis ini merupakan persoalan dan menjadi satu impak serta kesan mendalam dalam hidup aku.Sejak dahulu lagi persoalan ini muncil dalam hidup ini..adakah kehadiran si dia aka kekasih aka gerek aka tercinta aka tersayang dalam hidup akan jadi pemangkin untuk kejayaan..??