Kenapa Malang!

Lama dah aku tak update Diariku..aku decide nak tulis dalam blog setelah baca balik diariku waktu tingkatan 3,4,5 dulu. Nostalgia  kalau baca balik..

Kenapa malang? 2-3 hari ni aku rasa malang ja.

ok beginilah al kisahnya..

  • Hard disc external aku rosak. So all my data lost. Paling sayang sekali data yang hilang ialah foto dan video.. hilang semua..
  • Then eBook aku semua hilang..banyak eBook percuma serta berbayar dalam hdd tu..semua hilang..
  • Data yang lain aku tak kisah sgt..sbb boleh copy balik dari kawan
  • Next perkara yang malang ialah, kasut NIKE® yang baru sehari hilang
  • Berlaku kejadian pecah rumah(tak bejaya),tapi kasut aku yang dibawa lari..
  • Habis RM180++ aku..wooowoo T_T

Itulah yang berlaku..

One thought on “Kenapa Malang!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *