Bulan satu 2011 memang saya sangat suka..hehe..sebabnya saya asyik berjalan je setiap minggu..baiklah kita mulakan dengan minggu pertama..minggu pertama gi Langkawi dengan kawan-kawan. Sangat enjoy Winking smile

Tepi pangkalan nak gi Island Hoping !

Seterusnya pergi pula ke minggu kedua Februari,..kali ini ada pertandingan Catur Bistari Peringkat kebangsaan di Putrajaya. Walaupun kalah(tak dapat kereta Persona) puas hati juga jalan-jalan..jalan-jalan tengok tempat orang..

Berada di PICC!

Then next week nya pula, sekali lagi saya berajalan-jalan..kami ini under aktiviti SIFE ke Pulau Pangkor. Jumpalah ramai kawan-kawan baru kat situ.

Di jeti

dalm lif ramai-ramai..haha

Selepas Pangkor,destinasi minggu seterusnya ialah Langkawi lagi..kali ini merupakan Program LAB MINDA USAHAWAN di sana. Jumpa lagi ramai kawan baru Smile

 With Cikgu-cikgu dari UPSI :D

Habis je program Lab Minda Usahawan..sekali lagi terus ke Langkawi untuk program KAKS UniMAP pula..sebab saya yak balik cuti,jadi saya pun join la KAKS kali ini..program kali ini berlanjutan sampai bulan 2.

Team Oh! Linux Enterprise

Peserta KAKS 2011

Setiap petang lepak Pantai Chenang..

So apa yang saya nak kata dari hati saya ialah…I LOVE TRAVEL! best tengok tempat orang…hehe..

ok…..selesai untuk bulan Januari!!! SmileOpen-mouthed smile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *