Gaming Mode

Sekarang ni dekat-dekat nak hujung sem(tandanya nak FINAL Exam), akan muncul budaya kat saya. Budaya gila nak main game. So kisahnya sekarang ni saya nak habiskan game-game berikut.

titan_quest

TITAN QUEST LAGENDARY

Setakat ni dah sampai peringkat Legendary dah character Brigand aku (Hunter+Roque) nak habiskan before FINAL..entah sempat ke tak…time tengah tulis ni dah Act-2 Legendary.

images

Satu lagi game Private Server yang muncul di KKE Semarak. First time aku main game ni dalam hidup aku..hoho.. aku tahu game ni lama dah…btw,best gak battle dengan kawan-kawan kat Private Server Gunbound! 🙂

Dota 670

DOTA- Game wajib all da time!

Dengan adanya SERVER BATTLE.NET dihostkan di PC Nano,makin meriah pula akhir-akhir sem nih. 2 game tiap hari pun ok.. kadang-kadang main kat GARENA guna Maxis BB…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *