Serius

Baru minggu lepas aku dapat satu ilham menghabiskan duit iaitu ingin membeli DSLR Camera. Masalahnya sekarang perlu ke aku beli.. Sometyme aku beli tak da tujuan pun..entahlah..

Nak kata aku ni anak orang kaya 100% tidak..mungkin pendapatan bulanan saya lebih tinggi dari parent saya..tapi duit ituhasil saya sendiri,hak saya nak buat apa<darkside>..

nikon_d3100

Point aku nak beli ialah nak abadikan saat-saat bersejarah dalam gambar..lagipun after kes terhilang photos dari hd akau akhir tahun lepas buat aku nak buat balik photo album.

Nak beli D31000 Nikon. Price dalam RM1.9k..

So sekarang ni nak simpan 1.9k atau buang 1.9k..

pilihan di tangan saya…

Kha menulis ni baru sahaja selesai membuat order melalaui reseller artsnow.Nasib baiklah Kha dah dapat tengok demo cara-cara membuat tempahan barang di artsnow.Alamat yang menjadi mangsa percubaan ialah alamat rumah kawanku Helmy di Pauh,Perlis.

Design yang Kha buat ialah design Dota Lover..hehehe..nickname Dota aku di Unimap..lepas tu ditambah dengan loading screen Dota yang baru..huhu..entahlah nampak cam tak best sangat,maklumlah buat tergesa-gesa..hehe..