Sedih

Hari terakhir bulan Julai 2013. Hari ini aku rasa satu perasaan yang aku rasa kekecewaan. Satu perasaan dimana aku rasa nak biarkan semua sahaja berlalu pergi. Satu perasaan dimana semua apa yang dibuat semuanya sia-sia.

Aku tak tahu apa yang aku nak dalam hidup ini. Aku tak pasti mana arah tujuan hidup aku. Masih gelap lagi arah perjalanan aku. Masih tercari-cari lagi mana haluan yang betul.

Kecewa. Mungking itulah yang berlaku. Kecewa dengan nasib diri sendiri. Setiap hari aku asyik bertanya kepada diri sendiri “Why hidup aku macam ini” Why! Why!

Aku dah hampir tak mampu nak hadapi semua ini. Lemah betul dah semangat dan daya juang aku. Mungkin apabila limit penghujung dah tercapai segalanya akan meletus. Satu kemusnahan yang teruk dalam diri.

Satu website saya iaitu AsiaCube dah dapat warning dari google. Warning tersebut ialah “Unnatural Inbound Link”. Kesan yang dapat dirasa ialah semua kewyword utama hilang dari SERP 🙁
Banyak kerja nak kena buat lepas ni..kena buang link satu-satu dan lain -lain..

 

Yang kasut aku baru beli & guna sehari ,esoknya hilang..

210620101012318333106

Yang ni pula aku baru guna 6 bulan ,pun hilang gak!

280820101020318333110

Senang cerita,dari hati aku.. FFFUUUUUU orang curi! Tahu tak berapa banyak dah duit aku habis kat kasut je..Memang aku tak ada rezeki guna jenama Nike!!

Lepas ni nak beli kasut pa lak ey..erm

Soalan yang sering ditanya atau FAQ 2-3 hari ni. Sebabnya ialah keputusan peperiksaan semester lepas baru sahaja diumumkan pad 8 Jun 2011. Ada lagi ke yang tak cek result?

Seperti yang dijangkakan pointer aku kali ni ialah yang paling teruk sepanjang 6 semester pengajian di UniMAP. Apa boleh buat, memang seperti yang dah dijangkakan.

Sebab kenapa result teruk ialah sebab itu,ini,yang tu ,dia  & macam-macam la. Tapi puncanya yang paling utama,diri sendiri la…Di mana tak da kemahuan, memang tak ada jalan…

Tahniah buat yang dapat result gempak & yang kurang next sem cuba lagi.

exammm

p/s: Awal sem mesti semangat belajaq tinggi,dekat-dekat exam sure rendah lebih dalam dari jurang laut Mariana.