Cool

This is my little sister..Zarra Humaira. Almost 5 month not see Zarra Humaira. Sekarang pandai cakap dah,dan gigi pun baru tumbuh..hehe

222928_221984307828353_100000503572345_933492_5867296_n224204_221984254495025_100000503572345_933489_4081255_n225179_221984444495006_100000503572345_933497_7515174_n225235_221984597828324_100000503572345_933504_5262496_n226622_221984661161651_100000503572345_933507_3265321_n227149_221984407828343_100000503572345_933496_5869425_n227285_220839834609467_100000503572345_925715_6163741_n227285_220839837942800_100000503572345_925716_2916501_n227623_221984277828356_100000503572345_933490_1229302_n228163_221984617828322_100000503572345_933505_1311307_n

Sekarang ni dekat-dekat nak hujung sem(tandanya nak FINAL Exam), akan muncul budaya kat saya. Budaya gila nak main game. So kisahnya sekarang ni saya nak habiskan game-game berikut.

titan_quest

TITAN QUEST LAGENDARY

Setakat ni dah sampai peringkat Legendary dah character Brigand aku (Hunter+Roque) nak habiskan before FINAL..entah sempat ke tak…time tengah tulis ni dah Act-2 Legendary.

images

Satu lagi game Private Server yang muncul di KKE Semarak. First time aku main game ni dalam hidup aku..hoho.. aku tahu game ni lama dah…btw,best gak battle dengan kawan-kawan kat Private Server Gunbound! 🙂

Dota 670

DOTA- Game wajib all da time!

Dengan adanya SERVER BATTLE.NET dihostkan di PC Nano,makin meriah pula akhir-akhir sem nih. 2 game tiap hari pun ok.. kadang-kadang main kat GARENA guna Maxis BB…

Bulan satu 2011 memang saya sangat suka..hehe..sebabnya saya asyik berjalan je setiap minggu..baiklah kita mulakan dengan minggu pertama..minggu pertama gi Langkawi dengan kawan-kawan. Sangat enjoy Winking smile

Tepi pangkalan nak gi Island Hoping !

Seterusnya pergi pula ke minggu kedua Februari,..kali ini ada pertandingan Catur Bistari Peringkat kebangsaan di Putrajaya. Walaupun kalah(tak dapat kereta Persona) puas hati juga jalan-jalan..jalan-jalan tengok tempat orang..

Berada di PICC!

Then next week nya pula, sekali lagi saya berajalan-jalan..kami ini under aktiviti SIFE ke Pulau Pangkor. Jumpalah ramai kawan-kawan baru kat situ.

Di jeti

dalm lif ramai-ramai..haha

Selepas Pangkor,destinasi minggu seterusnya ialah Langkawi lagi..kali ini merupakan Program LAB MINDA USAHAWAN di sana. Jumpa lagi ramai kawan baru Smile

 With Cikgu-cikgu dari UPSI :D

Habis je program Lab Minda Usahawan..sekali lagi terus ke Langkawi untuk program KAKS UniMAP pula..sebab saya yak balik cuti,jadi saya pun join la KAKS kali ini..program kali ini berlanjutan sampai bulan 2.

Team Oh! Linux Enterprise

Peserta KAKS 2011

Setiap petang lepak Pantai Chenang..

So apa yang saya nak kata dari hati saya ialah…I LOVE TRAVEL! best tengok tempat orang…hehe..

ok…..selesai untuk bulan Januari!!! SmileOpen-mouthed smile

Pesta Air di Bintangor. Apa yang menarik ialah perlumbaan perahu laju. Pasukan kampung pun ikut sekali join.

Satu keluarga Cik Bos, my family,nenek atuk,Cik Man, Usu Kiki & etc join sekali pergi.. Pasukan lumba dari Sabena Ada juga yang masuk final..!

Lastly jumpa Mai. My Happy Ending walaupon penat bediri!

Bintangor ada Sugar Bun. 1st time makan situ!