Cool

DVDrip KL Gangster dah keluar dah. Apa lagi jom sedut cerita Melayu ini..ni je lah contoh cerita Melayu yang layak masuk Layar Perak ,yang lain kebanyakan layak masuk Layar Tin Kosong..

KL_GANGSTER_FINAL_POSTER

Download here.

Beberapa perkara berlaku today. 1st dapat duit elaun LI. Dalam RM300 ja..syukurlah daripada tak dapat langsung,walaupun kerja berat. Dah jadi macam pekerja Bagla lah pula. hohoho..

2nd dapat duit macam biasa,keluarle..tanpa dirancang sangat le..mula-mula nak keluar makan je..last-last gi karo sekali..

Bab makan pula,ini first time aku makan kat A&W. First time & maybe last kowt..hehe..

IMG_2969

Aku suka air+ice cream float je..yg lain erm better lagi McD la..

Lps kenyang,gi karo lak..ops before tu lepak-lepak jap..aku macam besa shoot2 pic la. Here a few with my 50mm 1.8 lens

IMG_2978

IMG_2979

IMG_2982

Dah cukop dengn semua itu, terus gi karo. Pilihan lagu macam-macam. Janji puas..hehe..

IMG_3018

IMG_3021

IMG_3032

 

TRANSFORMERS-3-DARK-OF-THE-MOON-Movie-Poster-khirolhazwan dot com

Cerita yang ditunggu-tunggu semenjak berbulan-bulan lamanya. Pastikan tengok 3D nye. (walaupun aku tak beberapa selesa guna spec mata 3D+ spec mata aku)..

Sementara itu layan dulu trailer Transformer 3!

Trailer nampak cam best!

Hujung minggu ini kalau tiada aral melintang, ramai-ramai gi wayang 🙂