May The Force Be With You!

Kegilaan untuk habiskan ke enam-enam movie Star war menjadi kegilaan aku minggu ini. Semasa tulis ni aku dah abiskan Staw War Episode IV-VI. This is first time aku tengok StarWar. Layan gak movie ni..hehe

Starwar

Now waktu untuk aku teruskan dari Episode I-III.

Buat yang nak tengok gak movie ni. Boleh download movie ni HD version(720p) guna link di bawah.

 

Credit to : 300Mbunited

Ainan Tasneem, Fiq Mentor & Nubhan AF

Majlis Penutupan Pesta Konvo UniMap,jumpa artis-arts kat bawah ni. Bawa aku nyer DSLR, shoot beberapa gambar. Tapi yang ambil gambar semuanya dilakukan oleh member aku, aku duk jadi penonton sahaja..hehe

Ainan Tasneem

Fiq Mentor

Nubhan AF

Semua member aku cari si Ainan Tasneem ni. Last-last jumpa gak & ambik gambar dengan dia.

With Ainan Tasneem

Mesti ramai yang tak tahu siapa dia ni Ainan Tasneem kan? Dia ni feymes di YouTube..lagi-lagi feymes selepas masuk UniMAP!

Ainan Tasneem!

Sampai sini saja dulu..ada idea update lagi..hehe

Update Blog Tiap Hari,Logic ka?

Hi,,saya xNvMx aka penulis blog yg versi malas gila nak update ini. Sebenarnya lama dah tak update. Ya almost 2 bulan. Sebabnya, apabila cuti aku pun ikut cuti.Sebab tak ada bahan jadi aku pun letakkan gambar adik aku yang berumur 1 tahun 9 bulan. Adik aku diberi nama Zarra Humaira. Sayangnya adik aku takut dengan aku..hehe.. biasalah abg sulung. Kena nampak tegas sedikit .hohohohoho <ketawa eVil>

IMG_7720

Adik aku akan buat bibir macam dalam gambar kalau disuruh buat gaya ‘bujul setail’ (bibir setail).. Nasib baik adik aku ni sporting bab ambil gambar. Dia suka gila bergambar!