Cincai

Dalam penat-penat baru balik dari kerja( Latihan Industri) aku terus online. macam biasa,buka FB,setelkan kerja eBay. Lepas tu, tanpa dirancang dan tanpa perancangan aku selumber je beli domain www.KhirolHazwan.com ni.. mentang-mentang duit dalam PayPal ada lagi..wateverlah..yang pasti aku nak tulis apa-apa kat sini..apa-apa sahaja..

Tujelah dulu,nanti tulis lagi šŸ˜€

Tahun 2011 dimulakan dengan trip ke Langkawi. Untuk rekod trip ini merupakan kali ke02 saya ke Langkawi. Ahli-ahli yag ikot ialah seramai 8 orang.

Plan nak gi Langkawi pun semua last2 minute. Nasib baik last2 dapat juga fullkan 8 org. Start gerak ke Langkawi pada 31 December 2010. Malam tu nak celebrate New Year.

Paling best ialah tiket feri ke Langkawi untuk semua 8 org free ja. Semua itu aku yg tolong setelkan..hehe..save budget..

Temapt tiggal bekat ngan bandar Kuah..bilik nasib abik cukup luas untuk 8 org..hohoho..tapi xkisah sagtlah kalau bersempit..biasalah semua laki-laki..

New Year celebrate kat Pantai Chenangā€¦ada ke first2  sampai silap pantai..hohoho..last2 jumap juga pantai yang betul..mlm new year tgok tanglung diterbangkan sepanjang pantai & bunga api ja..leaps tu lepak2 tepi pantai..

Esoknya rancangan utama ialah Island Hoping..gi 3 pulau..pulau 1st bagi helang makan,pulau2nd mandi manda,pulau3rd mandi lagi,tapi mandi kat Tasik dayang Bunting..hari yang best..malam tu..aktiviti tengok movie..ā€Guliver Travelā€..group kami je gelak sakan kat pawagam tyme tu..hehe

Esoknya last day,kami start dengn pergi Telaga Tujuh,manda Air Terjum.Puas mandi kami naik Cable Car. Petang nye pula gi ke Underwater World. & lastly Shopping Cokelat kat Kuah.

Satu ja tak sempat nak buat. Bergambar kat dataran helang. Kali ini 2nd tyme dah tak dapat berkesempatan bergambar di situ..

Lastly balik..the end ^^

Cuti kali ni 3 mnggu je..aku extend seminggu (2 minggu asalnya). Cepatkan masa berlalu..bila balik cuti aku pun tak tahu nak buat apa.

Layan je lah game DoTA dengan adik-adik aku. Cam & Azhar..asyik 1 vs 1 je..kadang-kadang aku kalah gak..hehe.. budak kecil gila berbakat maen dota..bukan tahu makna pun item-item dota,tengok gambar je.. huh.!

Cuti-cuti spt biasa paling best jumpa Mai. Selalu keluar je dengan kereta Toyota Wish family dia. Sempat juga lah nak test drive kereta tu. 1st time!

Balik UniMAP..semua flight aku terdelay sejam. Dari Sibu ke KL delay sejam ke 4.30 ptg. KL ke Kedah pon same..

Helmi aku aku kat airport Kedah. Sampai rumah terus setup PC aku..mula-mula ada masalah nak ON pc..last2 dapat juga ON dan semuanya ok..

Delema nak tukar rumah ke sebelah.. Aku ikut je pendapat Boo2, sebab aku mana-mana pun boleh. Last2 tak pindah pon..

Kelas sem ni hampir semua Lecturer foreign.. So memang mencabar keā€tererā€an English aku..hehe.. redha je la

Hujung minggu ni nak ke Langkawi..harap jadi plan! Dan Enjoy celebrate NEW YEAR 2011 di Langkawi!

Kadang-kadang termimpi dia. Mimpi zaman dulu-dulu,zaman sekolah! Best zaman sekolah..miss that tyme Sad smile

Hari ni majlis pertunangan serta hantaran kahwin Usu Sila. Mai sejak awal-awal lagi dah ajak untuk pergi sekali. Rombongan dari pihak wanita diketuai oleh bapa saya manakala pihak lelaki daripad tempat bernama Sesang.
Wan gi agak lewat bersama Nek Lia coz masalah transport. Kena tunggu Cik Bos untuk hantar ke rumah majlis. Sampai-sampai majlis dah start dah!
Tolong angkat makanan & lastly makan!

Waktu petang tengok final lumba perahu! Tapi pasukan Sabena dapat 4th ja!