Saya di Rumah Sendiri

Hampir seminggu berada di rumah sendiri. Rumahku syurgaku. Namun begitu, apabila berada di rumah sendiri saya akan mempunyai masalah untuk akses internet. Saya hanya boleh dapat internet dengan kelajuan sekitar 20-60kbps dengan menggunakan rangkaian EDGE dari Celcom.

Penat nak tunggu provider telekomunikasi upgrade servis ke rangkaian 3G. Sudah tentu menjadi kegembiraan ultimate bagi saya jika kawasan rumah sendiri sudah ada rangkaian 3G. Buat bisnes online dari bilik sendiri! Oh! bestnya..

Dah Nama Blog Peribadi

Hi.. ini blog peribadi saya aka Khirol Hazwan atau Wan untuk yang kenal rapat. Blog ini saya tulis ikut perasaan sahaja. Hari ni saya update blog saya jadi macam ni, sidebar tak ada, semua widget tak ada. Malas nak bagi semak rupa blog, aku buat versi minimalis tahap maksimum. Bukan ada yang nak baca pun.

Letak gambar adik aku atau nama panggilan popular Adeq.

Adeq Zahra
Adeq Zahra

Tahun 2012 Bakal Berakhir

Tahun 2012 nak habis dah. So, bagai saya tahun 2012 kurang sikit bestnya berbanding 2011. Sebabnya kurangnya perkara best yang berlaku pada tahun 2012. Btw, lama tak tulis blog ini.. yelah kan, blog personal, just nak conteng dan cakap secara cincai je kat sini.

Perkara yang paling ada dalam kepala aku sekrang ini ialah ‘kerja’. Saya tak tau bila saya akan kerja (makan gaji). Kalau kerja sendiri, boleh lagi mampu sara hidup sendiri. Cuma yang tak bestnya, kena stay kat rumah saudara sebab rumah sediri tak ada line coverage 3G untuk buat kerja bisnes online.

Apa lagi ey… nothings..I will try tulis & update blog ini dari masa ke semasa dengan gaya paling malas.

Samsung Galaxy Note 2

[quote]Tengah fikir nak beli Samsung Note 2[/quote]