Cincai

Sekarang aku tengah run project memindahkan website/blog aku ke hosting yang lebih reliable iaitu HostGator. Penat jugalah nak trasfer satu-satu website aku dari hosting lama. Apatah lagi dengan connection internet yang tak menentu kestabilan ‘kelajuannya’ ini.

Satu perkara lagi yang aku nak reday ialah PR update. Rasanya dalam firasat aku, masa terdekat ini, Google PR akan update, so.. aku sediakan website aku ke arah itu.

* tengah mangantuk time tulis ini…

Aku ialah antara manusia yang sukar membuat pilihan tepat. Sejarah hidup aku sendiri , kebanyakkan pilihan ialah semuanya tak betul. Kesian betul aku dengan diri aku sendiri..

Semoga satu hari nanti aku ditemukan aku dengan sesorang yang mampu mengimbangi keadaan aku yang always mendapat ‘pilihan’ tak tepat ini.

My mom call me, asking when I will back home. That question…erm I know, lama dah aku duduk rumah orang lain. Tapi aku kena duduk rumah lain because I need internet, and no coverage 3g kat rumah sendiri. sad.. masalah dari dulu lagi..Mom juga call asking about my interview result. Today dah masuk minggu ke dua. I still waiting. Mom also tell me, jangan putus asa kalau tak berjaya untuk interview tersebut… Mom  know semangat saya sangat lemah sekarang ni…

Saya ada banayk domain, tetapi saya ada masalah, iaitu tak boleh nak majukan semua domain tersebut. Masalah utama ialah tak tau nak buat apa dengan domain tersebut, senang cerita malah nak masukkan kontent. I’m the bad writer..

Sindrom blur aka kosong muncul kembali dalam hidup aku. Masalah dimana akau sendiri tak tahu apa aku nak buat. Menariknya kadang-kadang aku hanya refresh browser berulang-ulang kali  Continue reading Aku Kosong