Berapa Result ?

Soalan yang sering ditanya atau FAQ 2-3 hari ni. Sebabnya ialah keputusan peperiksaan semester lepas baru sahaja diumumkan pad 8 Jun 2011. Ada lagi ke yang tak cek result?

Seperti yang dijangkakan pointer aku kali ni ialah yang paling teruk sepanjang 6 semester pengajian di UniMAP. Apa boleh buat, memang seperti yang dah dijangkakan.

Sebab kenapa result teruk ialah sebab itu,ini,yang tu ,dia  & macam-macam la. Tapi puncanya yang paling utama,diri sendiri la…Di mana tak da kemahuan, memang tak ada jalan…

Tahniah buat yang dapat result gempak & yang kurang next sem cuba lagi.

exammm

p/s: Awal sem mesti semangat belajaq tinggi,dekat-dekat exam sure rendah lebih dalam dari jurang laut Mariana.

2 thoughts on “Berapa Result ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *