Now aku beralih balik ke komputer desktop aku , memandangkan aku dah boleh online dari rumah dan aku fikir aku tak akan pergi kemana-mana tempat dah selain daripada mendapat kerja. Kelebihan lain ialah, screen yang lebih besar, lebih selesa untuk melakukan kerja 🙂

Walau, bagaimanapun line internet yang tak menentu buat aku tension nak buat kerja. Bila aku nak buat kerja, time-time tu lah line slow.. #facepalm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *