Bagus Juga BLOG Jadi Diari Aku

Lama dah aku x update blog aku yang ini..biasalah sibuk ja ngan menda lain..macam eBay,kelas,game,movie,dan sebagainya..sebenarnya aku nak buat satu blog gambar aka Photoblog,sebab aku lebih suka ambil gambar..bak kata orang gambar itu menceritakan seribu cerita.

Standard aku dalam menulis blog,pasti saat-saat nak Final Exam rajin nak tulis..mungkin time tu tengah tertekan aka tekanan exam kot..hoho..tak apa lah..janji aku dapat luahkan apa yang ada di hati time tekanan FINAL.

Baiklah sebagai permulaan,akau nak letak gambar yang baru aku edit semalam..sempena habis bulan RAYA..aku edit sempoi ja..ikut hati..

Amcam best tak?Tak best kan..hahaha.

Rajin-rajinlah bagi komen kat bawah k..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *