xNvMx

This is my little sister..Zarra Humaira. Almost 5 month not see Zarra Humaira. Sekarang pandai cakap dah,dan gigi pun baru tumbuh..hehe

222928_221984307828353_100000503572345_933492_5867296_n224204_221984254495025_100000503572345_933489_4081255_n225179_221984444495006_100000503572345_933497_7515174_n225235_221984597828324_100000503572345_933504_5262496_n226622_221984661161651_100000503572345_933507_3265321_n227149_221984407828343_100000503572345_933496_5869425_n227285_220839834609467_100000503572345_925715_6163741_n227285_220839837942800_100000503572345_925716_2916501_n227623_221984277828356_100000503572345_933490_1229302_n228163_221984617828322_100000503572345_933505_1311307_n

Dalam penat-penat baru balik dari kerja( Latihan Industri) aku terus online. macam biasa,buka FB,setelkan kerja eBay. Lepas tu, tanpa dirancang dan tanpa perancangan aku selumber je beli domain www.KhirolHazwan.com ni.. mentang-mentang duit dalam PayPal ada lagi..wateverlah..yang pasti aku nak tulis apa-apa kat sini..apa-apa sahaja..

Tujelah dulu,nanti tulis lagi 😀

Minggu depan..start dari 18 April – 28 April FINAL Exam untuk semester ini. Seperti semester lepas, semester lepas-lepas dan sebelumnya..beberapa perkara akan muncul dan terjadi pada diri aku serta beberapa pelajar lain.

1. DoTa

Wajib ada setiap masa. Bila nak dekat exam sahaja sure full server. Siap boleh 2-3 game run sekali. Awal-awal sem semua hilang. waktu-waktu cam ni la semua start balik!

2. Membaca, komik & blog

Terjadi pada aku. waktu cam ni la aku rajin buka blog orang. Baca blog,kalau blog berintelektual xpa juga. Ni semua blog hiburan & hiburan & hiburan sahaja. Komik pula aku dah gila nak baca komik Hong Kong (komik dulu-dulu time akau kecil-kecil).

3. Movie & tido

Rajin juga aku tengok movie dekat2 exam ni. Biarpun dah tengok beberapa kali..huhu..last sekali tido..baca-baca nota je tido lepas tu…asyik tido ja…

4. Bisnes

Waktu cam ni juga pelbagai idea yang malas dibuat muncuk balik di otak. Bisnes online le…waktu ni la baru bersemangat nak update blog,update listing eBay, nak beli domain & etc…

Oklah..exam kali ni aku harap aku tak fail..lulus pun cukuplah…huhu..

That right..aku beli dah DLSR..Canon EOS500D/Rebel T1i/kiss x3

canon_eos500d_main_001

Features at a glance:

  • 15.1 Megapixel APS-C CMOS sensor
  • Full HD movie recording with HDMI connection for viewing and playback on an HDTV
  • ISO 100-3200 (expandable to 12800)
  • 3.4 frames per second continuous shooting
  • Max. 170 large JPEG images in a single burst
  • 3.0” ClearView LCD with Live View mode
  • 9-point wide area AF with cross type centre point
  • High speed DIGIC 4 performance and superb image quality
  • EOS Integrated Cleaning System
  • Full compatibility with Canon EF and EF-S lenses and EX-series Speedlites, including new Speedlite 270EX, TS-E 17mm f/4L and TS-E 24mm f/3.5L II

Mulanya memang aku nak beli Nikon D3100,disebabkan fikiran aku dah diracuni oleh bro penjual,so aku tukar ke Canon..huhu..

Sekarang ni dekat-dekat nak hujung sem(tandanya nak FINAL Exam), akan muncul budaya kat saya. Budaya gila nak main game. So kisahnya sekarang ni saya nak habiskan game-game berikut.

titan_quest

TITAN QUEST LAGENDARY

Setakat ni dah sampai peringkat Legendary dah character Brigand aku (Hunter+Roque) nak habiskan before FINAL..entah sempat ke tak…time tengah tulis ni dah Act-2 Legendary.

images

Satu lagi game Private Server yang muncul di KKE Semarak. First time aku main game ni dalam hidup aku..hoho.. aku tahu game ni lama dah…btw,best gak battle dengan kawan-kawan kat Private Server Gunbound! 🙂

Dota 670

DOTA- Game wajib all da time!

Dengan adanya SERVER BATTLE.NET dihostkan di PC Nano,makin meriah pula akhir-akhir sem nih. 2 game tiap hari pun ok.. kadang-kadang main kat GARENA guna Maxis BB…