Ainan Tasneem, Fiq Mentor & Nubhan AF

Majlis Penutupan Pesta Konvo UniMap,jumpa artis-arts kat bawah ni. Bawa aku nyer DSLR, shoot beberapa gambar. Tapi yang ambil gambar semuanya dilakukan oleh member aku, aku duk jadi penonton sahaja..hehe

Ainan Tasneem

Fiq Mentor

Nubhan AF

Semua member aku cari si Ainan Tasneem ni. Last-last jumpa gak & ambik gambar dengan dia.

With Ainan Tasneem

Mesti ramai yang tak tahu siapa dia ni Ainan Tasneem kan? Dia ni feymes di YouTube..lagi-lagi feymes selepas masuk UniMAP!

Ainan Tasneem!

Sampai sini saja dulu..ada idea update lagi..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *