April 2013

You are browsing the site archives for April 2013.

My mom call me, asking when I will back home. That question…erm I know, lama dah aku duduk rumah orang lain. Tapi aku kena duduk rumah lain because I need internet, and no coverage 3g kat rumah sendiri. sad.. masalah dari dulu lagi..Mom juga call asking about my interview result. Today dah masuk minggu ke dua. I still waiting. Mom also tell me, jangan putus asa kalau tak berjaya untuk interview tersebut… Mom  know semangat saya sangat lemah sekarang ni…

Saya ada banayk domain, tetapi saya ada masalah, iaitu tak boleh nak majukan semua domain tersebut. Masalah utama ialah tak tau nak buat apa dengan domain tersebut, senang cerita malah nak masukkan kontent. I’m the bad writer..

Sindrom blur aka kosong muncul kembali dalam hidup aku. Masalah dimana akau sendiri tak tahu apa aku nak buat. Menariknya kadang-kadang aku hanya refresh browser berulang-ulang kali  Continue reading Aku Kosong

Rindu mahu tembakfoto (photoshoot). Recently I sold my DSLR to my uncle. The reason why I sell the camera is because I tak guna pun bila sampai Sarawak. Since tak ada kamera, rindu Continue reading Tembak Foto

Seriously I hate went meet some girls that remind me to my ex-girlfriend. Bukan saya benci that random girls that look alike terutama bila senyum or ketawa. Tetapi saya benci perasaan Continue reading I hate when