Dah Nama Blog Peribadi

Hi.. ini blog peribadi saya aka Khirol Hazwan atau Wan untuk yang kenal rapat. Blog ini saya tulis ikut perasaan sahaja. Hari ni saya update blog saya jadi macam ni, sidebar tak ada, semua widget tak ada. Malas nak bagi semak rupa blog, aku buat versi minimalis tahap maksimum. Bukan ada yang nak baca pun.

Letak gambar adik aku atau nama panggilan popular Adeq.

Adeq Zahra
Adeq Zahra