Photoshoot Taman Gua Cenderawasih 31 Mac 2012

Lama dah tak Photoshoot bersama Kelab Photography UniMAP. Kali ini merupakan kali pertama untuk semesta ini (Last sem untuk aku). Ramai photog datang hari tu, ada yang aku tak sempat nak kenal nama dah. Talent pula ada tiga, Zura, Chia dan Anies.Ikutkan ramai lagi talent, tapi disebabkan akan pertindihan dengan program lain, so mereka tak dapat join sekali.

Zura

Chia

Anies

Overall, aku paling suka dengan teknik strobis. Yelah kan, rugilah kalau tak manfaatkan speedlight dengan sepenuhnya. Hehe. Lagi satu, lepas ni aku rasa nak stick dengan format RAW sebab quality memang lebih terjaga. Kalau main format RAW, hard disc dan memory card kena tambah la.. hehe