Tahun 2012- Welcome

Dah 2012 rupanya. Welcome tahun 2012. Tinggalkan tahun 2011 yang penuh suka dan duka. Ya saat aku berduka paling teruk. Aku tak tau apa azam aku untuk tahun baru. I hate to plan because semua tak akan pernah jadi 100% seperti yang dirancanng. Biar tejadi dengan sendiri. Baru mencabar dan penuh suspend. Hehe.

IMG_9292

Aku plan nak tukar HP burok aku ni. Dah 4 tahun berjasa kepada aku. Ikutkan aku tak berminat bab-bab henpon. Tapi tengok semua member guna Samsung, rasa nak beli henpon brand Samsung lah juga. Maybe Note or S2 (angan-angan).

Tak tau nak tulis apa lagi..bye..