July 2011

You are browsing the site archives for July 2011.

DVDrip KL Gangster dah keluar dah. Apa lagi jom sedut cerita Melayu ini..ni je lah contoh cerita Melayu yang layak masuk Layar Perak ,yang lain kebanyakan layak masuk Layar Tin Kosong..

KL_GANGSTER_FINAL_POSTER

Download here.

balik

Perkara yang dah tertangguh agak lama. Akhirnya aku setel process booking flight hari ini. Sebab tertangguh ialah malas, sebab ke dua tak confirm lagi nak balik bila & sebab ketiga ialah tak cukup duit.

Beberapa perkara yang sama & tak sama tentang journey to home kali ini. Perkara yang sama ialah, flight aku start dari KL-SIBU , SIBU-KL, & KL-Alor Star. Perkara yang tak sama tentang journey kali ini ialah aku ada menggunakan penerbangan MAS. 1st time sepanjang 3 tahun belajar kat UniMAP. Sebelum ini semya guna AirAsia sahaja.

Ok ini sedikit information tentang perjalanan aku, Balik Sarawak pada  25 July 2011 ( Bday dia,tengah risau nak bagi hadiah apa ni..huhu) Balik UniMAP pada 10 September 2011. Lastly,total harga tiket ‘belon’ ialah RM586.50.

Minta-mintalah perjalanan aku nanti lancar tanpa apa-apa masalah.Selamat pergi & balik.

Beberapa perkara berlaku today. 1st dapat duit elaun LI. Dalam RM300 ja..syukurlah daripada tak dapat langsung,walaupun kerja berat. Dah jadi macam pekerja Bagla lah pula. hohoho..

2nd dapat duit macam biasa,keluarle..tanpa dirancang sangat le..mula-mula nak keluar makan je..last-last gi karo sekali..

Bab makan pula,ini first time aku makan kat A&W. First time & maybe last kowt..hehe..

IMG_2969

Aku suka air+ice cream float je..yg lain erm better lagi McD la..

Lps kenyang,gi karo lak..ops before tu lepak-lepak jap..aku macam besa shoot2 pic la. Here a few with my 50mm 1.8 lens

IMG_2978

IMG_2979

IMG_2982

Dah cukop dengn semua itu, terus gi karo. Pilihan lagu macam-macam. Janji puas..hehe..

IMG_3018

IMG_3021

IMG_3032