X-Men- 8/10

Sinopsis : Mengisahkan sekumpulan mutant yang bergabung untuk menghalang rancangan jahat Shaw yang cuba mencetuskan perang dunia ke-3, dan menyebabkan ancaman kesan radiasi kepada rakyat dunia. Dan daripada sini, bermula kisah permusuhan antara Profesor X dan Magnetto.

firstclass1

Dah tengok lom? Kalau belum gi la tengok..ramai kata best..dah tengok & aku pun kata best gak, 7-8 bintang Per 10.

2-3 bintang hilang sebab,terlalu banyak nak diceritakan dalam satu movie..Senang cerita,banyak cerita yang perlu anda faham dalam carita ni.

Bab Action- ok2 la..apa-apa pun korang tengok la sendiri..

Apabila Aku..

Sebenarnya saya ok…tak akan mudah marah..tapi kalau ada beberapa perkara buat saya marah atau geram…awas..ada saja benda yang akan pecah..

Entahlah dah memang perangai macam sifat aku..keinginan untuk lepaskan marah pada benda dan object sangat tinggi. Habislah benda yang ada kat tangan time tu..

Peliknya selepas lepaskan marah pada benda (setakat ni tak pernah kena kat orang lagi) aku akan ok..cool down..

Lepas ni janganlah saya pecahkan menda mahal….rugi wooo..

angry