Pertama Kali Guna Contact Lens

Hari ini ialah first time aku beli & guna contact lens. Satu sebab je aku beli, iaitu nak tengok wayang 3D dengan lebih selesa & jelas..hehe..

IMG_3061

Saya perlukan tiga kali percubaan sebelum dapat guna,first time tue..hehe..berair menangis juga la nak pasang contact lens..Last-last berjaya gak..nak buka pula sama gak..berkali-kali cuba baru dapat..mata asyik automatik nak tutop ja..

Revisit Friendster & Old Email Account!

Nak tahu, inilah rupa friendster aku. Status terakhir aku letak ialah ‘Add me at Facebook!’ epic sungguh!

friedster aku

Ini pula group friendster yang feymes time awal-awal sampai UniMAP. Apalagi WangUlu..hoho

wang ulu

Untuk email pula,aku clean-up semua email-email spam yang mencecah ribuan lemon. Kalau ikutkan ada banyak email aku buat dulu, senang crita aku lupa apa id email tu..fail!

Berapa Result ?

Soalan yang sering ditanya atau FAQ 2-3 hari ni. Sebabnya ialah keputusan peperiksaan semester lepas baru sahaja diumumkan pad 8 Jun 2011. Ada lagi ke yang tak cek result?

Seperti yang dijangkakan pointer aku kali ni ialah yang paling teruk sepanjang 6 semester pengajian di UniMAP. Apa boleh buat, memang seperti yang dah dijangkakan.

Sebab kenapa result teruk ialah sebab itu,ini,yang tu ,dia  & macam-macam la. Tapi puncanya yang paling utama,diri sendiri la…Di mana tak da kemahuan, memang tak ada jalan…

Tahniah buat yang dapat result gempak & yang kurang next sem cuba lagi.

exammm

p/s: Awal sem mesti semangat belajaq tinggi,dekat-dekat exam sure rendah lebih dalam dari jurang laut Mariana.