Maxis BB

Maxis bb aku bermasalah untuk login ke acount online. Maxis cepat-cepatlah setelkan,aku nak beli Xtra bandwidth ni..cukop slow dah speed sekarang ni..nak buat kerja pun payah..

Line UniMAP lagilah macam siput..sipot sedut…

Problem dah report hari Sabtu..Hari ni Isnin,kalau tak setal gak..memang lembab juga lah customer service Maxis..

Aku dah macam Ikan terapung-apung di permukaan air nak kan Internet..Nyaweee-nyaweee ikan…

Nostalgia Pada Kad..

Zaman sekarang orang tak main lagi dah kad-kad. Semua beralih ke SMS atau Facebook. Time cuti hari tu, selongkar balik kad-kad lama dari almari aku. Ada lagilah kad-kad yang tersimpan. Mostly, kad-kad diterima waktu zaman sekolah..hoho..paling last kad diterima zaman pada zaman Matrix.

Kad lama-lama

Kad-kad semua ni buat aku teringat pada orang yang beri kad. Bukan teringat apa, sebab aku tak pernah bagi kad balik..hoho..jahat2..

Btw, saya memang suka simpan benda jadi kenangan..

Jalan-jalan di bulan Januari 2011!

Bulan satu 2011 memang saya sangat suka..hehe..sebabnya saya asyik berjalan je setiap minggu..baiklah kita mulakan dengan minggu pertama..minggu pertama gi Langkawi dengan kawan-kawan. Sangat enjoy Winking smile

Tepi pangkalan nak gi Island Hoping !

Seterusnya pergi pula ke minggu kedua Februari,..kali ini ada pertandingan Catur Bistari Peringkat kebangsaan di Putrajaya. Walaupun kalah(tak dapat kereta Persona) puas hati juga jalan-jalan..jalan-jalan tengok tempat orang..

Berada di PICC!

Then next week nya pula, sekali lagi saya berajalan-jalan..kami ini under aktiviti SIFE ke Pulau Pangkor. Jumpalah ramai kawan-kawan baru kat situ.

Di jeti

dalm lif ramai-ramai..haha

Selepas Pangkor,destinasi minggu seterusnya ialah Langkawi lagi..kali ini merupakan Program LAB MINDA USAHAWAN di sana. Jumpa lagi ramai kawan baru Smile

 With Cikgu-cikgu dari UPSI :D

Habis je program Lab Minda Usahawan..sekali lagi terus ke Langkawi untuk program KAKS UniMAP pula..sebab saya yak balik cuti,jadi saya pun join la KAKS kali ini..program kali ini berlanjutan sampai bulan 2.

Team Oh! Linux Enterprise

Peserta KAKS 2011

Setiap petang lepak Pantai Chenang..

So apa yang saya nak kata dari hati saya ialah…I LOVE TRAVEL! best tengok tempat orang…hehe..

ok…..selesai untuk bulan Januari!!! SmileOpen-mouthed smile