Habis Cuti,Bye Kpg,Hi Unimap!

Cuti kali ni 3 mnggu je..aku extend seminggu (2 minggu asalnya). Cepatkan masa berlalu..bila balik cuti aku pun tak tahu nak buat apa.

Layan je lah game DoTA dengan adik-adik aku. Cam & Azhar..asyik 1 vs 1 je..kadang-kadang aku kalah gak..hehe.. budak kecil gila berbakat maen dota..bukan tahu makna pun item-item dota,tengok gambar je.. huh.!

Cuti-cuti spt biasa paling best jumpa Mai. Selalu keluar je dengan kereta Toyota Wish family dia. Sempat juga lah nak test drive kereta tu. 1st time!

Balik UniMAP..semua flight aku terdelay sejam. Dari Sibu ke KL delay sejam ke 4.30 ptg. KL ke Kedah pon same..

Helmi aku aku kat airport Kedah. Sampai rumah terus setup PC aku..mula-mula ada masalah nak ON pc..last2 dapat juga ON dan semuanya ok..

Delema nak tukar rumah ke sebelah.. Aku ikut je pendapat Boo2, sebab aku mana-mana pun boleh. Last2 tak pindah pon..

Kelas sem ni hampir semua Lecturer foreign.. So memang mencabar ke”terer”an English aku..hehe.. redha je la

Hujung minggu ni nak ke Langkawi..harap jadi plan! Dan Enjoy celebrate NEW YEAR 2011 di Langkawi!

Kadang-kadang termimpi dia. Mimpi zaman dulu-dulu,zaman sekolah! Best zaman sekolah..miss that tyme Sad smile

Majlis Tunang Usu Sila

Hari ni majlis pertunangan serta hantaran kahwin Usu Sila. Mai sejak awal-awal lagi dah ajak untuk pergi sekali. Rombongan dari pihak wanita diketuai oleh bapa saya manakala pihak lelaki daripad tempat bernama Sesang.
Wan gi agak lewat bersama Nek Lia coz masalah transport. Kena tunggu Cik Bos untuk hantar ke rumah majlis. Sampai-sampai majlis dah start dah!
Tolong angkat makanan & lastly makan!

Waktu petang tengok final lumba perahu! Tapi pasukan Sabena dapat 4th ja!

Pesta Air Bintangor!

Pesta Air di Bintangor. Apa yang menarik ialah perlumbaan perahu laju. Pasukan kampung pun ikut sekali join.

Satu keluarga Cik Bos, my family,nenek atuk,Cik Man, Usu Kiki & etc join sekali pergi.. Pasukan lumba dari Sabena Ada juga yang masuk final..!

Lastly jumpa Mai. My Happy Ending walaupon penat bediri!

Bintangor ada Sugar Bun. 1st time makan situ!

Kenapa Malang!

Lama dah aku tak update Diariku..aku decide nak tulis dalam blog setelah baca balik diariku waktu tingkatan 3,4,5 dulu. Nostalgia  kalau baca balik..

Kenapa malang? 2-3 hari ni aku rasa malang ja.

ok beginilah al kisahnya..

  • Hard disc external aku rosak. So all my data lost. Paling sayang sekali data yang hilang ialah foto dan video.. hilang semua..
  • Then eBook aku semua hilang..banyak eBook percuma serta berbayar dalam hdd tu..semua hilang..
  • Data yang lain aku tak kisah sgt..sbb boleh copy balik dari kawan
  • Next perkara yang malang ialah, kasut NIKE® yang baru sehari hilang
  • Berlaku kejadian pecah rumah(tak bejaya),tapi kasut aku yang dibawa lari..
  • Habis RM180++ aku..wooowoo T_T

Itulah yang berlaku..