Menghilang

Ke mana ku menghilang…entah..kenapa aku tak boleh lupakan..aku cuba menghilang..tetapi aku tak boleh hilang…tolonglah..aku pun tak tahu apa sudah aku buat..apa yang telah berlalu serta terbuat…aku tak tahu kenapa harus semuanya jadi begini…yang pasti..biarkan aku menghilang..hilang..hilang..aku tak akan cari kau lagi…tapi aku tahu aku tak akan dapat..tetapi biarlah..biar aku hilang…

Membuat Order Pertama

Kha menulis ni baru sahaja selesai membuat order melalaui reseller artsnow.Nasib baiklah Kha dah dapat tengok demo cara-cara membuat tempahan barang di artsnow.Alamat yang menjadi mangsa percubaan ialah alamat rumah kawanku Helmy di Pauh,Perlis.

Design yang Kha buat ialah design Dota Lover..hehehe..nickname Dota aku di Unimap..lepas tu ditambah dengan loading screen Dota yang baru..huhu..entahlah nampak cam tak best sangat,maklumlah buat tergesa-gesa..hehe..